Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τα 10 πιο παράξενα ρεκόρ του κόσμου


Έχουμε δει πολλά παράξενα και περίεργα ρεκόρ που μπαίνουν κάθε χρόνο στο βιβλίο Γκίνες.
Ανακαλύψαμε μια δεκάδα από τα παράξενα ρεκόρ του 2011
Δείτε τα


Το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου




Το ψηλότερο ξενοδοχείο του κόσμου είναι το Rose Rayhaan και βρίσκεται στο Ντουμπάι. Είναι 333 μέτρα ύψος και έχει 72 ορόφους με 482 δωμάτια.


Η πιο ακριβή πίτσα




Την πιο ακριβή πίτσα του κόσμου, μπορείτε να την φάτε στο ξενοδοχείο Gordon Ramsey του Λονδίνου. Η τιμή της είναι 178 δολάρια το κομμάτι. Περιέχει συστατικά όπως η λευκή τρούφα, μοτσαρέλα, τυρί Fontina που το κιλό κοστίζει 2500 δολάρια το κιλό..


Η μεγαλύτερη συλλογή από κώνους κυκλοφορίας;




Ο David Morgan έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο αριθμό από κώνους κυκλοφορίας. Συνέλεξε 137 διαφορετικά κώνους στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο




Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Μαλαισία και λέγετε Genging Highlands. Διαθέτει 6118 δωμάτια διακοσμημένα με διαφορετικά χρώματα το καθένα..


Τράβηγμα του μεγαλύτερου αεροσκάφους από άνθρωπο




..και το τράβηγμα το κάνει ο Kevin Fast από τον Καναδά. Τράβηξε μόνος του ένα 177 CC Globemaster ΙΙΙ, όπου το βαρος του ανέρχεται σε 188,83 τόνους και είναι 8,8 μέτρα!


Ο καλύτερος χρόνος για να μπεις σε μια βαλίτσα




Όλες οι γυναίκες είμαστε σχετικά γρήγορες στο να ετοιμάζουμε την βαλίτσα μας. Η Leslie Tipton όμως είναι η πιο γρήγορη γυναίκα στον κόσμο που μπαίνει η ίδια σε μια βαλίτσα και μάλιστα σε 5,43 δευτερόλεπτα!


Η πιο ακριβή σουίτα ξενοδοχείου




Η Royal Penthouse Suite του President Hotel στη Γενεύη είναι η πιο ακριβή σουίτα του κόσμου. Οι χρεώσεις για μια νύχτα διαμονής σε αυτή είναι 63.000 δολάρια.
Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και ιδιωτική βεράντα!


Το ψηλότερο υπαίθριο σε ξενοδοχείο




Το ψηλότερο Atrium Hotel βρίσκεται στο Burg Al Arab που είναι και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Αυτό το υπαίθριο είναι 180 μέτρα ύψος.


Το ξενοδοχείο άμμου




Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να χτίζουν σε άμμο αλλά αυτό το εκπληκτικό ξενοδοχείο που είναι εξολοκλήρου φτιαγμένο από άμμο είναι πολύ διαδεδομένο.
Βρίσκεται στην παραλία του Weymouth στην Αγγλία. Το κόστος του δωματίου είναι 20 δολάρια και διαθέτει μονά και διπλά κρεβάτια.


Το ξενοδοχείο στο ψηλότερο μέρος του κόσμου




Αυτό το ξενοδοχείο βρίσκεται σε ένα χωριό του Νεπάλ. Το ύψος του χωριού είναι 3962 μέτρα. Το όνομα του ξενοδοχείου είναι Everest Hotel.

πηγή:himaira.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου