Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΤΙ ΗΓΕΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΤΑ 13 ΤΗΣΜετά την απόφαση τη Γ.Σ. της ΕΛΜΕ Λασιθίου, να διαγράψει από το Σύλλογο τον γυμναστή Γιώργο Πετράκη με την αιτιολογία ότι διέσπειρε ναζιστική προπαγάνδα και στρατολογούσε μαθητές μέσα στα Σχολεία και τα Γυμναστήρια της πόλης, το αυγό του φιδιού γέννησε το μόρφωμά του.
Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Καλλιμάντζαλης Βασίλειος κατήγγειλε από το βήμα του τοπικού  Ρ/Σ σταθμού ΗΧΩ 99.8, τη δράση του συγκεκριμένου ατόμου και εξήγησε γιατί η ΕΛΜΕ προχώρησε στην απόφαση αυτή. Η σύζυγος του Πετράκη,  Φλεβαράκη Μαρία, υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Λασιθίου με τη Χρυσή Αυγή, απαίτησε να βγει ο σύζυγός της στον αέρα για να διαψεύσει τις "ανήθικες" σε βάρος του κατηγορίες. Πράγμα που και έγινε. Ο Γιώργος Πετράκης βγήκε στον άερα και υπερασπίστηκε τον εαυτό του με έντονο, προκλητικό ύφος.
Η συνέχεια είναι σοκαριστική.
Μία γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ (που τα στοιχεία της έχουν διαρρεύσει στον Τύπο, κατόπιν επιθυμίας της), οργισμένη ζήτησε το βήμα του σταθμού για να καταγγείλει τον κατα συρροή  βιασμό της  από το ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Πετράκη, όταν ήταν 13 ετών. 
Το αρχείο ήχου έχει πάρει το δρόμο για τον Εισαγγελέα.
Ακούστε το εδώ.

πηγη:http://prezatv.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου