Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

"Να συλληφθούν οι γονείς του Γρηγορόπουλου"

Η τομεάρχης Β3 της ΝΔ Χριστίνα Σιδέρη συνεχίζει να προκαλεί.

Η αρχή έγινε με τις δηλώσεις στήριξης του Κασιδιάρη, καθώς το εν λόγω μπουμπούκι της ΝΔ θεώρησε ότι λίγο ως πολύ, τα "κομμούνια" Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη έπαθαν ότι τους άξιζε.


Ένας άνθρωπος του "πνεύματος" όμως δεν μπορεί παρά να τοποθετείται για όλα τα ζητήματα και αυτό φρόντισε να κάνει και για την υπόθεση Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η εν λόγω κυρία λοιπόν ζητάει να καταδικαστούν οι γονείς του παιδιού, μάλλον επειδή του επέτρεπαν να βγαίνει από το σπίτι (άκουσον, άκουσον), πρακτική παντελώς ανάρμοστη, όπως φαίνεται, για τους υπερασπιστές του δόγματος "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια", στους οποίους φανερά ανήκει.

551038_10150953142272988_180469471_n
Η σελίδα της στο facebook είναι γεμάτη από αντίστοιχου ύφους σχόλια, στα οποία μεταξύ άλλων, η Σιδέρη προειδοποιεί τα "κομμούνια" ότι στο δεύτερο εμφύλιο πόλεμο, που η ίδια τους έχει κηρύξει, δε θα δείξει κανένα έλεος.Η Χριστίνα Σιδέρη  ήταν ανάμεσα στους 29 ακροδεξιούς προσαχθέντες του Αγίου Παντελεήμονα στις 24 Φεβρουαρίου του 2010. Την προσαγωγή παρουσιάζει μάλιστα η ίδια αγανακτισμένη μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα και το κείμενο της που αναδημοσιεύει και το επίσημο site της «Χρυσής Αυγής».

Σε κάποιο σημείο του κειμένου στο οποίο περιγράφει τις στιγμές της προσαγωγής της αναφέρει: «[...] Πίνουμε καφεδάκι με φίλους, στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα, σε παρακείμενη καφετέρια. Μερικά λεπτά αργότερα, λίγα ακόμα παιδιά από τη γειτονιά προστίθενται στην παρέα μας.

Είναι φίλοι και μέρες πριν έχουν ζητήσει την παρουσία μας, στη διαμαρτυρία που διοργανώνουν οι κάτοικοι για τις απαράδεκτες συνθήκες της ζωής τους [...]».

Οι «φίλοι» όπως αναφέρει η κ. Σιδέρη στο κείμενο της αλλά και «τα παιδιά από τη γειτονιά» που προστέθηκαν στην παρέα τους και της είχαν ζητήσει την παρουσία της στη «συγκέντρωση διαμαρτυρίας» ήταν και οι 29 προσαχθέντες του Αγ. Παντελεήμωνα.

Ανάμεσα σε αυτούς αναγνωρίζονται σύμφωνα και με το site της «Επιτροπής Εθνικής Σωτηρίας» οι Ηλίας Λέντζος, Μέλος του Πολιτικού Γραφείου της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», Τάσος Χατζηπαράσχου από την Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας, Σάββας Χατζηπαρασκευάς, εκδότης της εφημερίδας «Στόχος» (ο οποίος τελικά συνελήφθη γιατί εκκρεμούσε εις βάρος του καταδικαστική απόφαση), «κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμωνα και ηγετικά στελέχη από ανένταχτους Πατριώτες».Τα στελέχη της ΝΔ έχουν αρχίσει να μοιάζουν επικίνδυνα πολύ σε αυτά "της αδερφής τους παράταξης" της Χρυσής Αυγής, όπως την είχε ονομάσει ο έκπτωτος Περιφερειάρχης και συντονιστής του προεκλογικού αγώνα της δεξιάς παράταξης στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης. Και η προεκλογική καμπάνια της έχει ήδη ξεπεράσει σε συντηρητισμό και εμφυλιοπολεμική συνθηματολογία την καμπάνια του στρατηγού Παπάγου το μακρινό 1952.

πηγή:left.gr 


O Φασισμός μας αφορά όλους.. Εμείς θα τον απομονώσουμε.
Οδοντόβουρτσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου