Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

1ο Βραβείο για την Έλενα Χουσνή!

elenaxousni
To 1o Bραβείο στην Κατηγορία του Μυθιστορήματος έλαβε η Έλενα Χουσνή στον 31ο Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ) για το έτος 2012.
Ο τίτλος του Μυθιστορήματος είναι «Άλικο σαν το αίμα».
Η τελετή της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 20 Ιανουαρίου, στην αίθουσα «Α. Τρίτση» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων.
Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει τα κάτωθι είδη του λόγου :
Ποίηση, Διήγημα, Νουβέλα, Μυθιστόρημα, Θεατρικό Έργο, Δοκίμιο, Παραμύθι.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εντός και εκτός Ελλάδος διαμένοντες ελληνόφωνοι, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, εξαιρουμένων των βραβευθέντων στον εν λόγω διαγωνισμό τα τελευταία πέντε χρόνια με Α΄ βραβείο για την κατηγορία που βραβεύτηκαν.
Οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος σε ένα ή και περισσότερα είδη, αλλά με ένα μόνο έργο τους για κάθε είδος και οπωσδήποτε αδημοσίευτο.
Οι διαγωνιζόμενοι συμμετάσχουν με ψευδώνυμο και μόνο σε περίπτωση βράβευσής τους από την κριτική επιτροπή, ανοίγεται ο φάκελος που περιλαμβάνει τα πραγματικά στοιχεία τους.
Η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών (Π.Ε.Λ.) ιδρύθηκε το 1973 και είναι μία από τις πιο παλαιές και δραστήριες λογοτεχνικές ενώσεις της χώρας.
Το δυναμικό της Π.Ε.Λ. αριθμεί πάνω από 500 μέλη, τα οποία έχουν πλούσιο πνευματικό και λογοτεχνικό έργο σε όλα τα είδη του λόγου (ποίηση, πεζογραφία κ.λ.π).
Πολλά από τα μέλη της έχουν διακριθεί και βραβευτεί σε Πανελλήνιους και Διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς, ενώ πολλοί είναι εκδότες λογοτεχνικών βιβλίων και περιοδικών.
http://www.samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου