Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Ανατρεπτικά μυστικά δίαιτας με σίγουρη επιτυχία




Ευτυχώς για εμάς, μια νέα έρευνα από την εκπομπή '' Good Morning America'' και το '' Reader's Digest'' προτείνει διαφορετικά- ανατρεπτικά μυστικά δίαιτας που μπορούν να πάρουν από επάνω μας τα περιττά κιλά.
Σε μια λίστα που περισσότερο με μανιφέστο μοιάζει, μας προτείνεται να χάσουμε βάρος πίνοντας κόκκινο κρασί, με ένα καλό ύπνο 8μιση ωρών, παρακολουθώντας σαπουνόπερες και τρώγοντας σοκολάτες.
Λίγη αλλά σοκολάτα!
Μία από τις υποθέσεις τις έρευνας είναι πως η κατανάλωση καλών λιπαρών μπορεί να σε βοηθήσει να αποκτήσεις γρήγορα επίπεδη κοιλιά. Τα μονοακόρεστα λιπαρά που βρίσκουμε στο παρθένο ελαιόλαδο, τους ξηρούς καρπούς, το αβοκάντο και τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα στο ιχθυέλαιο φαίνεται πως αυξάνουν το βασικό μεταβολικό ρυθμό και σε βοηθούν να κάψεις περισσότερες θερμίδες.
Το πρόσθετο όφελος είναι πως με τις τροφές αυτές χορταίνεις γρηγορότερα οπότε για να κάψεις το λίπος μπορείς να καταναλώσεις ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας άφοβα.
Η μαύρη σοκολάτα περιέχει περισσότερο κακάο και λιγότερη ζάχαρη, έχει περισσότερα αντιοξειδωτικά και όταν δοκιμάστηκε σε ποντίκια που έπασχαν από διαβήτη, σταμάτησε ο εκφυλισμός των αρτηριών τους και το λίπος που αποθήκευαν μειώθηκε.
Κι από αλκοόλ πως πάμε;
Το κόκκινο κρασί που καταναλώνεται με μέτρο (ένα ποτηράκι κάθε απόγευμα) μπορεί να ενισχύσει την απώλεια βάρους. Το κρασί μπορεί να δράσει σαν εξολοθρευτής τους λίπους! Το ίδιο μπορεί να γίνει και με άλλα ροφήματα όπως το τσάι, αρκεί να αντικαταστήσεις τη ζάχαρη που του προσθέτεις με αγνό μέλι.
Ολίγη γυμναστική:
Μην φοβάσαι! Δεν χρειάζεται να χύνεις τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο. Έρευνα του πανεπιστημίου της Φλόριντα επικυρώνει πως όσο πιο σύντομη είναι η προπόνησή σου, τόσο καλύτερα για το αδυνάτισμά σου. Τα μακρόσυρτα προγράμματα αεροβικής μπορούν να σε μπερδέψουν και να αφεθείς να τρως περισσότερο (νομίζοντας πως καις) και να οδηγηθείς τελικά σε λήψη βάρους.
Βουρ στα τηλεοπτικά προγράμματα:
Ταυτόχρονα, το να κινείσαι διαρκώς (στο γραφείο, χορεύοντας, κάνοντας δουλειές στο σπίτι) μπορεί να αποφέρει στην καύση μέχρι και 350 θερμίδων χωρίς κόπο.
Δεν είναι μόνο θέμα γυμναστικής το να μπορείς να παραμένεις αδύνατη! Όπως φαίνεται μια καλή τηλεοπτική σειρά που σε κάνει να γελάς μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις πολλές θερμίδες. Μια κωμική σειρά σε κάνει να γελάς, το στρες φεύγει και ξεμπλοκάρεις το μεταβολισμό σου, όπως ακριβώς συμβαίνει κάνοντας μια ώρα γυμναστική.
Όνειρα γλυκά και αδυνατιστικά:
Ένας καλός ύπνος διάρκειας οκτώμισι ωρών μπορεί να σε βοηθήσει να κάψεις 50% περισσότερο λίπος σε σχέση με όσους κοιμούνται λιγότερο.
Κ.Π
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου