Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012

ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΣ.


-ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΚΚΕ Ή ΣΥΡΙΖΑ.
-ΗΔΗ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ MEDIA ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ,ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΞΑΣΛΑΦΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ.
Σοκ έχει προκαλέσει στα κομματικά επιτελεία η αποκάλυψη από το protothema.gr του καταλόγου των μέτρων που θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί μέχρι τον Ιούνιο. Κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ αναρωτιούνται ανοιχτά αν αντέχει μία κυβέρνηση ή συγκυβέρνηση με οριακή αυτοδυναμία για να περάσει όλα αυτά τα μέτρα: Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα, μαχαίρι σε συντάξεις- κύριες και επικουρικές- και εφάπαξ, πωλήσεις δημόσιων επιχειρήσεων και αυξήσεις τιμολογίων ΔΕΚΟ, είναι μερικές μόνο από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει η χώρα έναντι των δανειστών και πρέπει να έχουν υλοποιηθεί μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η πίεση που νιώθουν είναι τόσο μεγάλη που έχουν ήδη αρχίσει να θέτουν θέμα κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή επαναληπτικών εκλογών. "Η πατάτα είναι τόσο καυτή που θα κάψει σε λίγες ημέρες όποιον κάνει το λάθος να την κρατήσει μόνος" είναι το μήνυμα που εκπέμπεται από υπουργούς, οι οποίοι έχουν πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η χώρα μας.


πηγή:http://prezatv.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου