Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μαρία Παπαγιαννίδου: Η Ελληνίδα δημοσιογράφος που αρνείται ότι υπάρχει ο ιός του AIDS


Στην Ελλάδα, η τάση αυτή εκφράζεται δημόσια μέσω της δημοσιογράφου Μαρίας Παπαγιαννίδου και της ιστοσελίδας της με τίτλο «Αποκαλύπτοντας το AIDS». Η ίδια θεωρείται οροθετική εδώ και 24 χρόνια.

«Αρχισαν να αναρωτιέμαι»
«Παρέμεινα χωρίς κανένα σύμπτωμα της «μόλυνσης» επί σειρά ετών, και άρχισα να έχω σοβαρές περιφερειακές λοιμώξεις, δηλαδή έγινα ασθενής του...
AIDS, στην περίοδο που έπαιρνα τα φάρμακα του AIDS, από το 1995 έως το 2007. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο 12 φορές σε 10 χρόνια. Χάρη στη συχνή αλλαγή της αντιρετροϊκής θεραπείας, κάθε περιπέτεια είχε ανεξήγητη ανάκαμψη. Ωσπου άρχισα να αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συμβαίνουν όλα αυτά σε μένα και σε άλλους. Η όλη αναζήτηση είχε ευτυχή κατάληξη για μένα: διέκοψα τα χάπια, τις εξετάσεις και τους γιατρούς του AIDS στις 23 Απριλίου 2007 και έκτοτε αισθάνομαι ξανά δυνατή και αισιόδοξη όπως πριν κάνω αυτό το τεστ», μας λέει.

Σύμφωνα με την κ. Παπαγιαννίδου, «πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε με το AIDS. Ακόμα και ο όρος «αρνητές του AIDS» είναι προσβλητικός για όσους αναζητούν τη ρίζα του προβλήματος πέρα από τον αφορισμό «ο ιός HIV προκαλεί το AIDS», ο οποίος δεν αποδείχθηκε ποτέ. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του πολίτη να διαχειρίζεται την υγεία και την αρρώστια του και να επιλέγει ο ίδιος τι θεραπεία μπορεί να κάνει για τον εαυτό του».

«Οταν βγει κανείς ''θετικός'' στο τεστ για τον HIV προκαλεί στίγμα, συναισθηματικό τραύμα, κοινωνική απομόνωση. Mπορεί να χάσεις τη δουλειά σου, τους φίλους σου, τον ερωτικό σου σύντροφο, την ασφάλεια ζωής σου, την επιμέλεια των παιδιών σου, στο τέλος την υγεία σου και μόνο γιατί έκανες αυτό το τεστ», λέει η κ. Παπαγιαννίδου.

Τα αποτελέσματα της άρνησης του HIV ως αιτίου του AIDS καταδεικνύονται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στο παράδειγμα της Ν. Αφρικής, μιας χώρας με σοβαρότατη επιδημία HIV. Η άρνηση του πρωθυπουργού Μπέκι και της υπουργού υγείας του επί σειράν ετών να δεχτούν τη σχέση μεταξύ HIV και AIDS και η ολιγωρία τους να διαθέσουν φάρμακα και να κάνουν εκστρατείες πρόληψης, υπολογίζεται ότι στοίχισε 334.000 θανάτους από AIDS, 171.00 νέες μολύνσεις σε ενήλικες και 35.000 μολύνσεις νεογνών.

Από την προσωπική ιστοσελίδα της Μ. Παπαγιαννίδου hivwave.gr/pages/index.php

Γειά σας,
Είμαι η δημοσιογράφος Μαίρη Παπαγιαννίδου, πρώην ασθενής του AIDS, μια από τους πολλούς πλέον που έψαξαν, διάβασαν, αποχαιρέτησαν το σύνδρομο και τη θεωρία του και έγιναν ξανά ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. Ο ιός HIV, που υποτίθεται ότι προκαλεί το AIDS, δεν έχει εντοπιστεί ποτέ και πουθενά. 'H, σε μια πιο κομψή εκφορά του λόγου, ο ιός ΗΙV - αν υπάρχει (ακόμα αναζητείται) - δεν μπορεί να προκαλεί το AIDS.

Πάνω από 2.500 χιλιάδες ερευνητές και ειδικοί σε όλο τον κόσμο έχουν επισημάνει το αβάσιμο της θεωρίας HIV/AIDS επί 25 χρόνια και αποσιωπώνται ως αρετικοί, σα να μην πρόκειται για τη ζωή μας. Την πρόκληση αυτή ιχνηλατεί μια ακόμα τελευταία ταινία, το "Positively False. Birth of a Heresy", των Joan Shendon και Andy Reiss (2011).

Το στοίχημα για εμάς πλέον είναι να διορθώσουμε τις βλάβες που προκλήθηκαν στον οργανισμό όσον καιρό λαμβάναμε τοξικά φάρμακα για την καταπολέμηση ενός φανταστικού εχθρού. Στις περισσότερες περιπτώσεις έχει επέλθει ανοσοκαταστολή από την πολύχρονη χημειοθεραπεία και από το παρατεταμένο άγχος στο οποίο καταδικαστήκαμε χωρίς λόγο.

Ο ίδιος ο Dr. Luc Montagnier, μετά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Ιατρικής το 2008 “για την ανακάλυψη του ιού ΗΙV”, δήλωσε στο ντοκιμαντέρ House of Numbers του Brent Leung (2009): “Μπορούμε να εκτεθούμε στον HIV πολλές φορές χωρίς να μολυνθούμε. Το αμυντικό μας σύστημα... θα απαλλαγεί από τον ιό μέσα σε λίγες εβδομάδες, αν έχουμε ένα καλό αμυντικό σύστημα... Ειναι σημαντική γνώση που πολλές φορές αγνοείται τελείως. Οι άνθρωποι πάντα σκέφτονται πρώτα τα φάρμακα και τα εμβόλια... Δεν υπάρχει κέρδος [στη διατροφή]”. Αυτό βέβαια έρχεται σε αντίφαση με την "επίσημη άποψη" του AIDS που λέει το ακριβώς αντίθετο. Και κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να εξηγήσει πώς μπορεί να ισχύουν και τα δύο. Τόσο κυνικά υπεράνω νόμου και ηθικής έχουν τοποθετηθεί οι"προφήτες" μας, μπορούν να φάσκουν και να αντιφάσκουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως, η απονομή του Νόμπελ Ιατρικής το 2008 στον Λικ Μοντανιέ και όχι στον δοξασμένο ως "πατέρα" της ανακάλυψης Ρόμπερτ Γκάλο έφερε στο φως το παλιόερώτημα: Ανακάλυψε ποτέ κανείς τον HIV;


Για την επαναφορά σε μια κατάσταση υγείας μέσα σε αυτό το κομφούζιο, κατατοπιστικά ήταν τα τρία σεμινάρια της Dr. Juliane Sacher το 2009 και το 2010 στην Αθήνα. Η ίδια, καθώς γνωρίζει ότι ο ιός HIV δεν έχει ποτέ απομονωθεί και δεν μπορεί να είναι η αιτία του AIDS, θεωρεί ότι η λεγόμενη αντιρετροϊκή αγωγή είναι λάθος θεραπεία. Ωστόσο, όπως δηλώνει στο ντοκιμαντέρ ¨Η επιστήμη του πανικού" των Patrizia Monzani και Isabel Otaduy (2011), "η αντιρετροϊκή αγωγή δικαιολογείται μόνο αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να βοηθηθεί κάποιος σε περίπτωση σοβαρής λοίμωξης. Οταν οι άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν και δεν διαφαίνεται άλλη λύση ενώ ο ασθενής χειροτερεύει, τότε έχει νόημα να δοθούν αντιρετροϊκά φάρμακα. Οχι σαν φάρμακα κατά του ιού αλλά σαν φάρμακα κατασταλτικά των φλεγμονών που απειλούν τον οργανισμό. Μπορούν να δοθούν μόνο σε περιπτώσεις επείγουσας ανάγκης και όχι απλά για να βελτιωθούν οι τιμές στις εξετάσεις του ασθενούς. Κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο". 
 
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου