Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

H εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται... στην πλάτη!


Αυτό θα πει «πισώπλατη μαχαιριά»...

Μήνυση κατά του πρώην αγαπημένου της κατέθεσε μία Αμερικανίδα, για ένα τατουάζ- αλλά τι τατουάζ!- που της έκανε στην πλάτη. Η Ρόζι Μπρόβεντ ζητεί αποζημίωση που πλησιάζει τα 100.000 δολάρια από τον Ράιαν Φιτζέραλντ, για το τατουάζ αυτό.

Η Ρόζι ήθελε να «χτυπήσει» ένα τατουάζ στην πλάτη της που να σχετίζεται με την «τριλογία της Νάρνια», την κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού φαντασίας του C. S. Lewis από τον Andrew Adamson.

Ζήτησε από τον σύντροφό της και tatoo artist να της «ζωγραφίσει» το τατουάζ αλλά δεν ήξερε πως εντωμεταξύ εκείνος είχε μάθει πως τον είχε απατήσει με τον καλύτερό του φίλο.

Έτσι, αντί για τη σκηνή από τη Νάρνια η γυναίκα βρέθηκε με... κόπρανα και μύγες να της «στολίζουν» σχεδόν ολόκληρη την πλάτη!

Ο νεαρός τα είχε όλα σχεδιάσει προφανώς καθώς της είχε προηγουμένως ζητήσει να υπογράψει και μία δήλωση πως το σχέδιο του τατουάζ «επαφίεται στον καλλιτέχνη».

Η νεαρή προσπάθησε αρχικά να κατηγορήσει τον πρώην φίλο της για επίθεση αλλά η δήλωση αυτή που έφερε την υπογραφή της δεν άφηνε και πολλά περιθώρια...

«Με ξεγέλασε πίνοντας μαζί μου ένα μπουκάλι φτηνό κρασί και σφηνάκια τεκίλας πριν υπογράψω και μου κάνει το τατουάζ», δηλώνει, «στην πραγματικότητα με είχε πάρει ο ύπνος και όταν ξύπνησα είχα αυτό το φρικτό σχέδιο στην πλάτη μου».

Δείτε τις φωτογραφία




Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου