Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Γιατρός κάνει γαλάζια τα καστανά μάτια!


Με λέιζερ…

 
Δεν είναι λίγοι οι καστανομάτες που κάποια στιγμή στη ζωή τους ευχήθηκαν να είχαν γαλάζια μάτια. Αυτό ακριβώς είναι το target group στο οποίο στοχεύει ένα γιατρός από τη Laguna Beach της Καλιφόρνια, ο οποίος ισχυρίζεται ότι με λέιζερ μπορεί να αλλάξει μόνιμα το χρώμα των ματιών από καστανό σε γαλάζιο χωρίς να προκαλέσει οιοδήποτε πρόβλημα στην όραση του ατόμου.
 
Ο Dr. Gregg Homer δουλεύει πάνω στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εδώ και 10 χρόνια και ανακάλυψε ότι μπορεί να το κάνει αυτό, όταν διαπίστωσε ότι ακόμα και τα καστανά μάτια διαθέτουν από κάτω γαλάζια «στοιχεία».
Η διαδικασία διαρκεί μόλις 20 δευτερόλεπτα και η… μεταμόρφωση αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα τρεις εβδομάδες αργότερα. 

Ωστόσο το συγκεκριμένο λέιζερ βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και ναι μεν όλα δείχνουν ότι η διαδικασία βαίνει ομαλώς και χωρίς προβλήματα, ωστόσο θα χρειαστεί ακόμη ένας χρόνος μέχρι να ολοκληρωθεί και τυπικά η έρευνα.
Υπολογίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβληθούν στη διαδικασία σε 18 μήνες στο εξωτερικό και σε τρία χρόνια στις ΗΠΑ και θα κοστίζει γύρω στα 5.000 δολάρια. Σύμφωνα με τον οφθαλμίατρο Gregg Homer, είναι χιλιάδες τα email που λαμβάνει καθημερινά προκειμένου να κλείσει ραντεβού με μελλοντικούς γαλανομάτες…
 
 
πηγή:Protothema.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου