Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011












38 Χρόνια μετά η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Τραγική ειρωνεία στη  χούντα του σήμερα,  δεν παίρνουν μέρος  μόνο  ακροδεξιά στοιχεία αλλά και κάποιοι από εκείνους τους φοιτητές του Πολυτεχνείου....Η εξουσία , τελικά , διαβρώνει τα πάντα...
Εξοργίζομαι…
Ζούμε σε μια χώρα που στην κυβέρνησή της συμμετέχουν αρμονικά άτομα που καταθέτουν στεφάνι στην μνήμη της Χούντας της 21ης Απριλίου του 1967.
Ντρέπομαι…
Η κυβέρνηση μας , μας απειλεί πως αν δεν λιμοκτονήσει ο Έλληνας, οι Ευρωπαίοι θα μας βγάλουν από το Ευρώ.
Αγανακτώ…
Κανένα μέτρο που έχει ληφθεί -κατά γενική ομολογία- δεν είναι δίκαιο για τους Έλληνες πολίτες , αλλά είναι απαραίτητο (!!!!) για να αποφευχθεί η πτώχευση της Ελλάδας..
Αντιστέκομαι…
Αλήθεια την πτώχευση του Έλληνα την έχουν σκεφτεί οι κυβερνώντες?? Έχουν σκεφτεί πως εν έτη 2011, στα σχολεία της Αθήνας υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν στα προαύλια των σχολείων τους από υποσιτισμό?
Θλίβομαι…
Ντρέπομαι πολύ, που ζω σε αυτή τη χώρα. Λυπάμαι πολύ, που μου στέρησαν τα όνειρα μου. Εξαγριώνομαι που δεν έχουν την αξιοπρέπεια να παραδεχτούν- έστω και την ύστατη στιγμή- τα λάθη τους και να δώσουν την εξουσία πίσω στο λαό.
 ΄΄Αυτοί που καθιστούν μια ειρηνική επανάσταση αδύνατη, κάνουν μια βίαιη επανάσταση αναπόφευκτη.΄΄ ( Τζων Κέννεντυ, 1917-1963, Αμερικανός πρόεδρος [1960-1963])


                                                                   Οδοντόβουρτσα 16-11-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου